Tottakai mä tiedän olevani sosiaalipornon suurkuluttaja. IRC-galleriasta eli galtsust löytyy kuvii. Profiili löytyy toki facebookistaki. Ja tottakai tää mese, kaikillahan se jo on. Vielä päälle irkkaus ja kaikki maailman irkkikuotet.. Mut hei sit viel paras, vitun 4chan, ja etenkin se /b/.. Kuka meistä teineistä ei näitä harrastaisi?

Mua muuten vielki ihmetyttää ne chicksit jotka sanoo galtsua irkiksi. Eikse oo jo aika out sanoo niin? Oonkoha mä lapselline ko pistää vielki suututtaa. Sama se mulle kunha eivät mulle puhu, saatana.

Nii ja sit o myös se niin rakastettu 18viiva19vee lukiolaispoitsujen ryhmä, jotka tietää kaikesta kaiken. Kaikke nuoremmat o iha skidei ja niille voi whinee ku ne ei oo viel niiq nukkumas. Päivät menee irkis jossa sillä VITUN akateemisel koulutuxel pärjää iha VITU hyvi. Sit ku joq amis tulee niitten ELIITTIKANNULLE typottaa niin LOL EI VITTU KU O HAUSKAA =D=D=D pistetää quotesii et kaikki voi hajoo sil!! sit mietitää et mix witus tulee niit miinuxii nii witust. Ja hei, mikä parast, mennää DEMII whinee teineil q ne o nii säälittävii. Sit ku joku tulee sanoo vastaa ni s0n niin pentu ja sen pitäs niiku häipyy vittuu sielt demist ja hankkii ELÄMÄ. Sen henkine ikä o nii witu alhane ja seki johtuu siit ku se ei menny LUKIOON. Muutenki koko vitun lukio ottaa päähä, sielt tulee vaa työttömii, mut witu sivistyneitä työttömii vähä irkkaa meille!! Sit nää kaikki ysiluokkalaiset tyttöset. "Tottakai mä meen lukioon =) oon halunnu sitä koko ikäni!" Siis soot halunnu.. vai sun perhees? Ei se lukio kuule oo ainoo oikee vaihtoehto, opettele ajattelee ite. haistakaa vittu suoraansanottuna.

Mulki o yks sellane frendi joka kertoo mulle kuinka must ei tuu mitää koska en mee lukioo. Ilmoitin sitte että suoritan kaksoistutkinnon, ja hän toteaa etten pysty siihen. Jaa? Hänhä pystyy iha mihi vaa ku menee pelkkää LUKIOON. Ottaa päähän tämmöne turha yliarvostettu lukiopaska.

"Mee vaan amiksee jos haluat tehdä samaa työtä koko elämäs!" Jaa? Vituttaa tollane käytös.

Hei mikäs viel ottais päähän? No ne vitun kauniit tyttöset, joillo kivat jenkkakahvat. Sit tungetaa liian pienii farkkuihi ja itketää ko kahvat näkyy. Mistähä se johtuis? :-O No sitä saa hei miettiä. Sit herutellaa vähä mopopojille et päästäis kyytii. Yritetää saada niit kuskaa sua toiselle puolelle kaupunkii. Sit ku bensoi pitäs maksaa niin vitut hei. Mut jätkät vaa tottelee sokeesti, pillun perässä kun ovat. Sit jos ei pillu miellytä, jos o vaikka liikaa karvaa, liian isot häppärit tai liian löysä niin se tyttö on vittu huora. Ja siitähä kerrotaa kaikille? Miettikää ny vähä toimintaanne. Kattokaa omia 13 sentin kyrpiänne ja miettikää et miks tytöt ei puhu siitä samanlaista paskaa? No oisko siks ko ne on henkisesti vähä kehittyneempii. Miettikää ees et miks ne anto teille pilluu. Tuskin saatte hetkee uudestaa.

Mullo ikävä niit kavereit joille pysty purkaa tollasist vitun idiooteista ja ne haukku niitä kans. Mutta hei neki o menettäny elämänsä tietokoneelle. Jes jes. Mut hei tää blogi on mun uus kaatopaikka, ei tarvi purkaa näit sellasille jotka ei haluu kuulla.

Mä muuten haluisin sellasen laskurin et näkis et käyks tääl yhtää väkee.. mistä mä sellasen?
Tai et jos joku eksyy tänne googlest ni mist saan tietää et mil hakusanal? Help.

20 minuutis kirjotettu, loveee, Marjella